Har vi det gøy sammen? 

Vi har vårt eget "Slott" utenfor Gøteborg hvor vi samles regelmessig med andre kollegaer. Her lærer vi  mer om hvordan man tar vare på kropp og sinn. 

Gode foredrag om Kosthold, Hudpleie, Personlig utvikling gjør at vi får faglig påfyll. I tillegg har vi det veldig gøy og blir kjent med nye positive mennesker. 

Forever gir oss et rikere liv på mange måter, som du ser eksempler på i videofilmen fra "Slottet"


Jeg er usikker på om dette er noe for meg 

Mange av oss som i dag har en god inntekt med Forever var usikre på om dette ville fungere for oss eller passe inn i livet vårt. 

Hvis du er usikker på noe så er det ofte smart å teste det ut for å bli sikker på ditt valg. Jeg har testet Golf, Tennis, Fotball og flere andre ting. Noe har jeg fortsatt med mens andre ting har jeg sluttet med. Det er en helt naturlig prosess. 

Mitt beste tips er derfor å teste ut produkter og muligheter, få noen erfaringer og så bestemme seg for hva en ønsker å gjøre videre. 

Lyst å teste?

Kontakt meg

Har du det gøy på jobben?

Det hadde ikke jeg. Som Butikksjef var det mye arbeide og for lite penger. Det stresset man opplevde gjorde at man var trøtt og sliten når man skulle hatt overskudd til familien. Jeg trengte en forandring. 

Heldigvis ble jeg introdusert for Forever av en venn. Her fant jeg muligheter til bedre helse og en sikker inntekt. 

Nå jobber jeg hjemmefra og har friheten til å styre min egen tid. Jeg gleder meg over mindre stress og bedre økonomi samt mange fine opplevelser i et positivt felleskap.  

Kanskje dette er noe for deg også?
eller kanskje ikke... 

Se filmen under som viser mer om mulighetene 

Kontakt meg gjerne  

Ha en fin dag

Stig AKontakt meg

Direktesalg en bransje med muligheter 

Er det smart å jobbe med dette?
Se intervjuet med lederen i Direktesalgs forbundet (DF) 

DF er en bransjeorganisasjon for selskap som jobber med direktesalg. Det vil si personlige møter utenfor tradisjonelle detaljutsalg. Direktesalg sysselsetter mer enn 85 000 selgere/distributører i Norge.

Se mer om bransjen og mulighetene her