Har vi det gøy sammen? 

Vi har vårt eget "Slott" utenfor Gøteborg hvor vi samles regelmessig med andre kollegaer. Her lærer vi  mer om hvordan man tar vare på kropp og sinn. 

Gode foredrag om Kosthold, Hudpleie, Personlig utvikling gjør at vi får faglig påfyll. I tillegg har vi det veldig gøy og blir kjent med nye positive mennesker. 

Forever gir oss et rikere liv på mange måter, som du ser eksempler på i videofilmen fra "Slottet"


Jeg er usikker på om dette er noe for meg 

Mange av oss som i dag har en god inntekt med Forever var usikre på om dette ville fungere for oss eller passe inn i livet vårt. 

Hvis du er usikker på noe så er det ofte smart å teste det ut for å bli sikker på ditt valg. Jeg har testet Golf, Tennis, Fotball og flere andre ting. Noe har jeg fortsatt med mens andre ting har jeg sluttet med. Det er en helt naturlig prosess. 

Mitt beste tips er derfor å teste ut produkter og muligheter, få noen erfaringer og så bestemme seg for hva en ønsker å gjøre videre. 

Lyst å teste?

Ota yhteyttä

Har du det gøy på jobben?

Det hadde ikke jeg. Mye arbeide og for lite penger gjorde at jeg var blakk på slutten av måneden. Det stresset man opplevde gjorde at man var trøtt og sliten når man skulle hatt overskudd til familien.  Jeg trenge en forandring. 

Heldigvis ble jeg introdusert for Forever av en venn. Her fant jeg en løsningen som gav meg bedre helse, god økonomi og mange fine opplevelser sammen med positive mennesker. 

Jeg kan nå jobbe hjemmefra og glede meg over mindre stress og bedre økonomi. 

Kanskje dette er noe for deg, kanskje ikke.
Det kan være smart å sjekke det ut før du sier nei. 
Filmene gir deg et lite innblikk i hva Forever tilbyr.

Lyst å teste produktene?

Klikk på "logg inn" og få et gavekort på 200,- som du kan bruke i shoppen min. Det er helt uforpliktende og gir deg tilgang til mer informasjon og mange gode tilbud. 

Lyst å få svar på alt du lurer på?

Fyll ut kontakt skjema eller ring meg så hjelper jeg deg med det

Ha en fin dag

Stig A


Ota yhteyttä

Få med deg hva lederen av Direktesalgsforbundet i Norge sier om mulighetene i bransjen og Forever på videoen til høyre

Direktesalgsforbundet er en bransjeorganisasjon for selskap som jobber med direktesalg. Det vil si personlige møter utenfor tradisjonelle detaljutsalg.

Direktsalg sysselsetter mer enn 85 000 selgere/distributører i Norge og ut av disse er omkring 75% innenfor Direktesalgsforbundet, som i dag har 22 medlemmer.


Se mer om bransjen og mulighetene her
http://www.direktesalgsforbundet.no/om-forbundet/hvorfor-bli-direkteselger/