Blogg

Har du det gøy på jobb ?

Hvis ikke så kan det være smart å prøve noe nytt. 

For meg var det slik at jeg faktisk hadde det gøy på jobben som butikksjef, så gøy at jeg ikke hadde tid og overskudd til familien min. Det var vel en av de viktigste årsakene til at det endte med en skilsmisse.... Mange jobber dessverre for mye 

For 20 år siden bestemte jeg meg for å prøve noe nytt.
Prøve noe som kunne gi meg både god økonomi og mer tid til meg selv. Hvordan er det mulig tenker du ?

Jo for de fleste av oss så er det jo slik at vi går på jobb og bytter tid mot penger. Skal vi ha mer penger må vi bruke mer tid på jobb. Skal vi ha mer fritid så må vi jobbe mindre og da får vi mindre i lønn.

Det finnes en smartere måte å jobbe på, hvor du kan få betalt flere ganger av den jobben du gjør i dag. Det kalles ofte for folkets Franchise fordi det er et forretningskonsept som ligner på REMA 1000 og Mc Donalds men det har 3 store fordeler: 

1. Du trenger ikke å investere millioner i Franchise rettigheter varer og lokale for å komme i gang. 

2. Du slipper å ansette noen med alt ansvar som ligger i det

3. Du er ikke begrenset til å jobbe kun i ditt lokal miljø men kan bygge opp en internasjonal omsetning som du mottar provisjon fra uten at du trenger å bekymre deg for logistikk, godkjenninger osv ...

Hva kreves for å lykkes ?

Som i all seriøs Business så må man lære jobben og man må gjøre jobben for å lykkes. Du bestemmer hvor mye tid du vil bruke hver dag på dette og vi hjelper deg med å lage en fornuftig plan som passer for deg. 

Vi har all opplæring du trenger online så du kan sitte hjemme og lære når det passer deg. Du lærer av andre som har gjort jobben før deg og du finner din måte å jobbe på. 

Høres dette spennende ut?

Ta kontakt så kan du få svar på alt du lurer på 

Etter å ha jobbet i denne bransjen i over 20 år kan jeg trygt anbefale deg å teste det ut, hvis du liker produktene våre da :)

Ha en fin dag

Stig A

Contact me